"> Τι κάνουμε - Web Design Κατασκευή Ιστοσελίδων | Digital Creators

Web Design Kατασκευη Ιστοσελιδων

Σε μια εποχή όπου η εικόνα κερδίζει τις εντυπώσεις, ένα καλοσχεδιασμένο (Web Design) και στρατηγικά «έξυπνο» Website είναι πάνω απ' όλα εργαλείο πωλήσεων για την οικονομική ανάπτυξη, την εικόνα και την προώθηση της επιχείρησής σας, για να κερδίσετε το «έξτρα μίλι».

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργια εταιρικης ταυτοτητας
(Branding)

Βασισμένη στις ανάγκες διαχείρισης και προσέγγισης του κοινού σας, η ομάδα μας δημιουργεί μια δυναμική «υπογραφή» και ισχυρό branding, που θα σας διαφοροποιήσει στην αγορά, δημιουργώντας μια νέα σχέση με το κοινό σας.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικη marketing

Σε μια ανταγωνιστική αγορά όπου οι εξελίξεις τρέχουν, οι σύγχρονες επιχειρήσεις χρειάζεται να προσαρμόσουν τη Στρατηγικη marketing ώστε να συμβαδίζει με τις ψηφιακές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα

Search Engine Optimization (SEO)

Η διαδικασία βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης ονομάζεται SEO (Search Engine Optimization). Είναι το σημαντικότερο βήμα για την σωστή προώθηση και παραμονή της ιστοσελίδας σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα

Social Media

Σαν μέρος διαχείρισης του εταιρικού σας προφίλ, η ομάδα μας αναλαμβάνει να σας κάνει πιο κοινωνικούς από ποτέ. Δημιουργώντας στοχευμένες social media campaigns, αναλαμβάνουμε να χτίσουμε το online εργαλείo διαδικτυακής εικόνας και το δίκτυο σας.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφια και βιντεο

Κάνοντας χρήση των τελειότερων τεχνικών επεξεργασίας σε φωτογραφία και βιντεο, η ομάδα μας ξέρει να τις διαμορφώνει ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιες Σχεσεις (P.R.)

Χρησιμοποιώντας εργαλεία image making, relationship marketing και reputation management, η ομάδα έμπειρων συνεργατών μας δημιουργεί το κατάλληλο «περιβάλλον» για να μεταδώσετε το μήνυμά σας, να αυξήσετε τις δημόσιες σχέσεις σας και να συνδεθείτε ουσιαστικά με σχέσεις loyalty με το κοινό σας.

Διαβάστε περισσότερα